A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

День жалоби в Іване-Пустенській ТГ

День жалоби в Іване-Пустенській ТГ

30-31 березня ,01 квітня 2022 року по Іване-Пустенській сільській територіальній громаді оголошено днем жалоби , з приводу загибелі воїна -захисника ГУЦУЛЯКА ВАСИЛЯ ІВАНОВИЧА, жителя с.Іване-Пусте , який загинув в бою в м.Попасна Луганської області віддавши своє життя за незалежність України. Вічна пам'ять!!!! ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ - ГЕРОЇ ЖИВУТЬ В НАШІЙ ПАМ'ЯТІ !!!

14:44 31.03.2022

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!!!

Сумна звістка прийшла до Іване-Пустенської територіальної громади про загибель в м.Попасна нашого земляка, жителя с.Іване-Пусте Чортківського району Тернопільської області ГУЦУЛЯК ВАСИЛЯ ІВАНОВИЧА, 02.10.1987 року народження, який прибув з Республіки Польща та добровольцем пішов захищати нашу Батьківщину від російських загарбників. Василь був чудовою людиною, справжнім патріотом , він був одним із перших на Майдані під час Революції Гідності , його принципи та переконання не дозволили йому сидіти склавши руки , осторонь. Він приїхав захищати неньку- Україну . Він став до лав Збройних Сил України. Нам не віриться , що ми не зможемо потиснути йому руку, ніколи разом не посміємось з його дотепних жартів, ніколи... Висловлюємо щирі співчуття родині ГУЦУЛЯКА ВАСИЛЯ ІВАНОВИЧА . ВАСИЛЬ БУВ СПРАВЖНІМ ГЕРОЄМ ,А ГЕРОЇ - НЕ ВМИРАЮТЬ!!!! ПАМ'ЯТЬ ПРО НЬОГО НАЗАВЖДИ ЗАЛИШИТЬСЯ В НАШИХ СЕРЦЯХ. ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!!!!

14:45 30.03.2022

????Водіям машин та мотоциклів тепер не можна користуватися відеореєстраторами.

????Водіям машин та мотоциклів тепер не можна користуватися відеореєстраторами.

Водіям машин та мотоциклів тепер не можна користуватися відеореєстраторами. Заборона стосується фото та відеозйомки. Не можна знімати: дороги загального користування, об’єкти загального призначення, інфраструктури, блокпостів, укріплень. розташування, зосередження чи переміщення військових частин сил оборони. Заборона діє для усіх регіонів країни! Не тільки там, де відбуваються бойові дії.

14:47 28.03.2022

Як допомогти Збройним Силам України? Вся детальна інформація тут ?

Як допомогти Збройним Силам України? Вся детальна інформація тут ?

Не тільки словом, а й ділом: закликаємо всіх небайдужих допомогти нашим захисникам! Компанії 7eminar, KadroLand і 7eminar.Academy вже зробили свій вагомий внесок і перерахували кошти на спецрахунок НБУ для збору коштів на потреби армії. Ми закликаємо Вас також приєднатися до цієї ініціативи й підтримати українську армію! У цей непростий час Ваша підтримка дуже важлива. Разом допоможімо Збройним Силам України встояти проти нашого ворога!

16:07 01.03.2022

Увага, декларування місця проживання/реєстрації місця проживання НЕ НАДАЮТЬСЯ!!

Увага, декларування місця проживання/реєстрації місця проживання НЕ НАДАЮТЬСЯ!!

Звертаємо увагу на період дії воєнного стану, встановленого Указом Президента України від 23 лютого 2022 року,  відповідно до вимог ст. 12 ЗУ "Про свободу пересування та вільний вибір місця проживання в Україні", послуги з Декларування місця проживання/реєстрації місця проживання НЕ НАДАЮТЬСЯ.

14:21 01.03.2022

На Тернопільщині встановлена комендантська година з 22.00 до 06.00 год

На Тернопільщині встановлена комендантська година з 22.00 до 06.00 год

На Тернопільщині встановлена комендантська година з 22.00 до 06.00 год На Тернопільщині встановлена комендантська година з 22.00 до 06.00 год. Це означає, що перебувати на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень, які будуть надаватися виключно працівникам підприємств та організацій, що забезпечують життєдіяльність сіл, буде заборонено.

13:08 28.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь