A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Як стати до лав добровольців-рятувальників з цивільного захисту

Як стати до лав добровольців-рятувальників з цивільного захисту

Державна служба України з надзвичайних ситуацій інформує, що у зв'язку із актом збройної агресії Російською Федерацією значно зросли обсяги проведення аварійно - рятувальних та інших невідкладних робіт. Відповідно до пунктів 8-9 частини першої статті 19 Кодексу цивільного захисту України організація аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також проведення відновлювальних робіт належить до повноважень місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. При цьому слід зазначити, що пріоритетними завданнями підрозділів ДСНС є проведення першочергових аварійно - рятувальних та інших невідкладних робіт направлених на пошук і порятунок людей із завалів, гасіння пожеж тощо. З початку нападу Російської Федерації на Україну за оперативною інформацією на території держави зруйновано понад 9 тисяч будівель та споруд, з яких: 6 тис. житлових будинків (із них повністю - 857), 819 навчальних закладів (141 повністю), 283 медичні заклади (20 повністю) та значну кількість промислових об’єктів та інженерних споруд. Зважаючи на складну обстановку та великий обсяг аварійно - рятувальних та інших невідкладних робіт доцільно розглянути можливість створення та залучення до цих робіт добровільних формувань цивільного захисту (далі - ДФЦЗ). Враховуюче вищенаведене Чортківське районне управління пропонує Вам визначити відповідальну особу за створення ДФЦЗ та провести інформаційно - роз'яснювальну кампанію щодо включення в ДФЦЗ громадян України із залученням офіційних медіа - ресурсів. Також інформуємо, що на сайті https://dmpo.dsns.gov.ua/ в розділі "Я прагну стати добровольцем – рятувальником з питань цивільного захисту" існує можливість заповнення анкети про включення в ДФЦЗ.

13:58 12.04.2022

Подарунки для ЗСУ

Подарунки для ЗСУ

Сьогодні зранку небайдужі українці з Італії передали розгрузки, рюкзак, теплі речі, взуття, 2 лазерних і 3 оптичні приціли  для захистників Збройних Сил України                 Щиро дякую за допомогу. За Вашу підтримку. За переживання .                  Спільними зусиллями ми приближаємо перемогу України.                   СЛАВА Збройним Силам України!!!                    Слава Україні!!!! Слава Героям!!!!

10:40 12.04.2022

УВАГА!  ЕВАКУАЦІЯ В АВСТРІЮ

УВАГА! ЕВАКУАЦІЯ В АВСТРІЮ

У співпраці з волонтерськими організаціями Австрії та за підтримки Тернопільської міської ради реалізовується проект з евакуації вимушено переселених осіб з України до Австрії – матерів з дітьми, літніх людей, інвалідів.

15:30 11.04.2022

Чергова допомагає ЗСУ та ВПО

Чергова допомагає ЗСУ та ВПО

Отримали чергову допомогу для наших Збройних Сил України та внутрішньо переміщених осіб  !!!! Дякуємо за чимало потрібних речей : продукти харчування, теплі речі, одяг, памперси, засоби гігієни, медикаменти              . Дякуємо Дутка Олександру та Дутка Оксані  з с.Пилипче та всім хто збирав та долучився до формування допомоги.                Дякуємо також кожному українцю, який допомогає нашому війську, кожному іноземцю, який підтримує нашу державу в боротьбі з ордою московського хана.                 Дякуємо кожному, хто взяв в руки зброю задля оборони України.                  Дякуємо кожному, хто молиться за перемогу та мир.                 Дякуємо кожному, хто чекає з війни свого сина чи доньку, чоловіка чи дружину, батька чи маму. Нехай кожний український військовий повертається додому живим та здоровим. Україна переможе!

10:11 05.04.2022

Наша громада отримала гуманітарний вантаж з Іспанії

Наша громада отримала гуманітарний вантаж з Іспанії

Ввечері до Іване - Пустенської  територіальної громади прибув гуманітарний вантаж з Іспанії.             Завдячуючи зусиллям українців , що перебувають за кордоном сформовано вантаж в кількості 1555 ящиків - з продуктами харчування,дитячим харчуванням , памперсами , медикаментами,  засобами гігієни, покривалами та постільною білизною,одягом.            Об'єднавши навколо себе небайдужих іспанців , вони допомагають Україні у важкий час війни.            Дякуємо двом Оксанам: Оксані Гуменюк та її дочці Оксані з родиною ,що Ви пам'ятаєте про Україну, про свою рідну землю. Про те ,що  Ви співпереживаєте і  допомагаєте.             У цей гуманітарний вантаж вкладена Ваша праця, Ваш час, Ваша жертовність.             Вже завтра , ми будемо формувати , волонтерам,  гуманітарний вантаж для наших Збройних Сил України, для тих хто нас захищає.             А також запросимо всіх внутрішньо переміщених осіб отримати гуманітарну допомогу.              Щиро віримо у нашу Перемогу. В наші Збройні Сили України.               УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!!! СЛАВА ГЕРОЯМ!!!

10:34 03.04.2022

Щодо використання програми ,,eyeWitness to Atrocities”

Щодо використання програми ,,eyeWitness to Atrocities”

Від імені Асоціації правників України (АПУ) та Міжнародної асоціації юристів (МАЮ) дозвольте висловити Вам наше захоплення Вашою діяльністю, спрямованою на захист населення і території України. АПУ та МАЮ підтримують зусилля органів влади України і доповнюють такі зусилля правовими та інформаційними заходами, спрямованими на захист суверенітету та територіальної цілісності України, відповідно до принципу верховенства права. Серед іншого, АПУ та МАЮ працюють у сфері збирання та документування злочинів, які вчиняються в Україні. Зараз все населення України є свідками таких злочинів, і надзвичайно важливо документувати ці докази, що дозволить притягнути винних осіб до відповідальності в межах судових проваджень на національному та міжнародному рівнях. Програма в автоматичному режимі збирає метадані, які підтверджують автентичність фото/відео/аудіо записів. Інформація, завантажена в програму, захищена від подальшого редагування. Дані автоматично передаються і зберігаються на Cloud з посиленим режимом захисту. Копію фото/відео/аудіо записів, завантажених в «eyeWitness to Atrocities», також можна завантажувати для інших цілей – зберігати в галерею телефону чи завантажувати в інші ресурси для збору доказів. Використання програми «eyeWitness to Atrocities» полегшує верифікацію фото/відео/аудіо записів, завантажених на інші ресурси. «eyeWitness to Atrocities» автоматично передасть інформацію в Міжнародний кримінальний суд, який вже проводить розслідування подій в Україні. МАЮ розробила програму для документування злочинів «eyeWitness to Atrocities», на яку хочемо звернути Вашу увагу. Програма використовувалась під час розгляду судом історичних справ в Демократичній Республіці Конго, розслідування порушень прав людини на Близькому Сході та для збирання доказів злочинів на території Донецької та Луганської областей. Програма «eyeWitness to Atrocities» має наступні переваги: Програма доступна для Android 6.0 або новішої версії і завантажити її можна з Google Play Store. Програма вже має інтерфейс українською та російською мовами і автоматично завантажується на мові телефону. АПУ запрошує Вас використовувати програму «eyeWitness to Atrocities» та розповсюдити інформацію про неї серед населення та державних службовців ваших областей, які здійснюють фіксацію злочинів, з метою максимально повного та оперативного збору інформації про воєнні злочини та злочини проти людяності. Більш детальну інформацію про програму можна знайти за посиланням: https://twitter.com/eyewitnessorg/status/1498283017504182272. У випадку запитань щодо технічних аспектів роботи програми, запитів від ЗМІ чи слідчих органів з розробниками програми можна зв’язатись за контактними даними, вказаними за посиланням: https://www.eyewitness.global/RU/connect

14:13 01.04.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь