A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Увага! Інформація!

Увага! Інформація!

🕯🕯🕯Зустріч тіла загиблого воїна Івана ІВАНІЦЬКОГО відбудеться завтра, 19.02.2023 року орієнтовно о 09.30-10:00год. біля в'їзду в село зі сторони Гермаківки. (Виїзд з Борщова заплановано на 9:00) Прохання всім небайдужим віддати останню  шану Герою. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

15:42 18.02.2023

Ще одна втрата...

Ще одна втрата...

Сьогодні Іване-Пустенську громаду знову охопив біль, жаль та розпач. На російсько-Українській війні загинув житель с.Пилипче  Сушанин Василь Іванович, 07.02.1977 р.н.  Скільки кроків до Перемоги зробив зі зброєю в руках! Та, на превеликий жаль та сум, війна забрала життя мужнього воїна…  У глибокій скорботі вся громада. Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким… Схиляємо голови у молитві… Дякуємо, наш ЗАХИСНИКУ, за подвиг! Вічна пам'ять та слава Герою України  Сушанину Василю Івановичу!

10:53 09.02.2023

Оголошення!!

Оголошення!!

У Іване-Пустенській сільській раді, 07.02.2023 року о 13:30 буде здійснювати прийом громадян ВПО юрисконсультами  Норвезької ради у справах біженців Ви можете отримати відповіді на свої питання стосовно: - перетину державного кордону; - проведення підготовчих дій для отримання компенсації за зруйноване житло; - отримання статусу ВПО; - призначення пенсії та інших соціальних виплат; - отримання свідоцтва про народження або смерті особи на окупованій території; - відновлення втрачених документів та інше.

11:23 06.02.2023

На Тернопільщині стартував новий проєкт МВС

На Тернопільщині стартував новий проєкт МВС

На Тернопільщині стартував проєкт Міністерства внутрішніх справ України щодо формування професійних штурмових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби.  Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з мотивованих громадян, які хочуть поповнити лави тих, хто звільнятиме наші міста. Доброволець може звернутися у ЦНАП, де йому пропонують 8 бригад на вибір.  Якщо він хоче битися серед поліцейських – йому в «Лють». Хоче укріпити кордон, або воювати в лавах прикордонників – обирає «Сталевий Кордон». На Тернопільщині участь в кампанії беруть п'ять ЦНАПів. Сформовані батальйони будуть декілька місяців проходити інтенсивну підготовку із бойовим злагодженням нових підрозділів. І лише після цього братимуть участь у наступальних операціях задля посилення основних сил нашої країни.

17:02 04.02.2023

Жорстока війна забрала ще одне життя!

Жорстока війна забрала ще одне життя!

З глибоким сумом повідомляємо, що жорстока війна з російськими окупантами забрала ще одне життя захисника-патріота з села Пилипче Іване-Пустенської територіальної громади.

16:39 23.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь