A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Що робити у разі радіаційної аварії?

Що робити у разі радіаційної аварії?

  Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

10:36 18.07.2023

У  роботодавця є  вакансія для особи з інвалідністю. Чи повинен він про це поінформувати службу зайнятості і в якій формі?

У роботодавця є вакансія для особи з інвалідністю. Чи повинен він про це поінформувати службу зайнятості і в якій формі?

Так, повинен. Відповідно до п. 2 та п. 6 «Порядку надання державній службі зайнятості інформації, необхідної дляь організації працевлаштування осіб з інвалідністю», який затверджений Постановою № 553 від 02 червня 2023 року та набув чинності 9 червня 2023 року, роботодавець з дня виникнення в нього потреби в підборі працівників з інвалідністю та/або з дати відкриття вакансій, на які можливе працевлаштування осіб з інвалідністю, інформує центр зайнятості за його місцезнаходженням, подаючи звіт форми 3-ПН. Довідки за телефоном "гарячої" лінії в Тернопільському обласному центрі зайнятості - 0635765756

15:53 21.06.2023

Чи може роботодавець отримати  компенсацію витрат на оплату праці за  працевлаштування переселенця, який  набув статусу ВПО після прийняття  його на роботу?

Чи може роботодавець отримати компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування переселенця, який набув статусу ВПО після прийняття його на роботу?

Так, може. Пункт 1 «Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні» (постанова № 568 від 06.06.2023, чинна з 09.06.2023) визначає умови, механізм виплати та порядок використання коштів для надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за кожну працевлаштовану особу з числа внутрішньо переміщених осіб (зокрема тих працівників, які отримали довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи після працевлаштування) внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

11:03 21.06.2023

Тернопільська ОВА організовує допомогу постраждалій від війни Херсонщині

Тернопільська ОВА організовує допомогу постраждалій від війни Херсонщині

Тернопільська ОВА організовує допомогу постраждалій від війни Херсонщині. Будуть відновлювати житла місцевих жителів. Не там де затоплення і не там де обстріли, а там де бойові дії були минулого року. 60-70 км на захід від річки Дніпро. Шукають волонтерів, які допомагатимуть будівельникам. Прибрати, поскладати щось, принести/віднести і ін.легкі роботи. Житлові умови - в спальниках, можливо в приміщеннях, може в наметах. Проїзд, харчування буде організовано. Триватиме зміна 2 тижні. Добровольцям потрібно звернутись у сільську раду.

11:37 16.06.2023

Увага! Збір сміття від населення

Увага! Збір сміття від населення

16 червня 2023 року  відбудеться збір сміття від населення в селі Іване-Пусте, починаючи з вул. Долини з 09.00 год. Просимо сміття збирати в пакети чи мішки , з якими можна викидати. Прохання до жителів : сміття пакуйте у міцні мішки , враховуючи що їх треба грузити на прицеп ; скло або інші гострі предмети ставте окремо , щоб працівники , які грузять сміття не отримували травми . Дякуємо за розуміння !

15:22 15.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь