A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Останні новини

Дата: від до Скинути

Гроші для виплати субсидій пішли в регіони

Гроші для виплати субсидій пішли в регіони

Київ, 08 липня 2021 року. Міністерством соціальної політики України перераховано кошти за бюджетною програмою “Виплата деяких допомог, компенсацій, грошового забезпечення та оплата комунальних послуг окремим категоріям населення” регіональним департаментам соціального захисту населення відповідно до поданих ними заявок.

14:04 08.07.2021

Увага ВАКЦИНАЦІЯ!!!!

Увага ВАКЦИНАЦІЯ!!!!

З 2.07.2021 р. у пункті щеплення проти COVID-19 (приміщення АЗПСМ с. Іване-Пусте) буде проводитись  вакцинація від коронавірусу COVID-19 вакциною CoronaVac виробництва Sinovac Biotech

14:31 02.07.2021

З Днем Конституції

З Днем Конституції

Саме сьогодні пам'ятаємо про свято та щиро вітаємо з Днем Конституції. Вона є базою життя суспільства і доказом того, що Україна відбулася як незалежна держава. І нехай не всі права, задекларовані у ній, дотримуються та не всі обов’язки виконуються, маємо орієнтири, яких прагнемо досягнути. На жаль, небагато хто з нас її прочитав і тим більше може посилатися, але вищій закон нашої держави однаково захищає права всіх українців. За ці права неодноразово виходили боротись навіть ті, хто жодного разу не тримав Конституцію у руках. Боремося і зараз – за цілісність країни, за можливість жити власним розумом і робити власний вибір.

12:23 28.06.2021

Право на пільгову пенсію захищено в суді

Право на пільгову пенсію захищено в суді

Як захистити  право на пільгову пенсію особі, яка потерпіла внаслідок Чорнобильської АЕС, якщо їй у цьому було відмовлено? Така ситуація склалася із жителем Чортківського району. Пан Василь у 2019 році, коли йому виповнилося 57 років,  звернувся до Головного управління Пенсійного фонду України із заявою про призначення пенсії за віком із його зменшенням як потерпілому внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС, але отримав відмову. Пенсійний фонд  мотивував своє рішення  відсутністю посвідчення потерпілого внаслідок Чорнобильської катастрофи, незважаючи на постійне проживання на забрудненій території.

16:15 24.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь