A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Нове у заповненні декларації державного службовця

Дата: 06.12.2023 15:40
Кількість переглядів: 19

 

 

Відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС відповідно до інформації, розміщеної на офіційному веб-сайті НАЗК, інформує про те, що після відновлення декларування 12 жовтня 2023 року, ухвалений Верховною Радою України Закон визначив, що відтепер у розділі декларації 12.1 «Банківські та інші фінансові установи, у тому числі за кордоном, у яких у суб’єкта декларування або членів його сім’ї відкриті рахунки або зберігаються кошти, інше майно» не потрібно вказувати номери рахунки, так звані IBAN. Треба зазначити лише фінансові установи, в яких відкрито банківські рахунки.

Тепер в полі щодо рахунку варто обирати позначку «Не застосовується» у полях «Тип рахунка, індивідуального банківського сейфу (комірки)» та «Номер рахунка, індивідуального банківського сейфу (комірки).

Звертаємо увагу, що відомості про інших фізичних чи юридичних осіб, які мають право розпоряджатися рахунками (банківським сейфом, коміркою) та які відкрили такі рахунки на ім’я суб’єкта декларування, підлягають відображенню.

Також НАЗК забезпечило можливість при заповненні відомостей про об’єкти незавершеного будівництва у виді квартири, кімнати, машиномісця або паркомісця не зазначити відомості про власника земельної ділянки, на якій такий об’єкт будується.

Для цього у блоці полів «Інформація щодо особи, якій належить земельна ділянка, на якій здійснюється будівництво, і прав на неї» необхідно обрати позначки «Не застосовується» та зберегти такі відомості натиснувши кнопку «Додати».

Тож НАЗК виконало закон, а декларанти мають можливість вчасно та без помилок подати декларації за 2021-2023 роки з урахуванням змін, визначених Законом № 3384-IX.

 

Сектор інформаційної взаємодії

Головного управління ДПС у Тернопільській області

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь