Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

День підприємця України

Дата: 03.09.2023 07:29
Кількість переглядів: 230

Від імені сільської адміністрації  прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого свята – Дня підприємця.
Уже традиційно у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця. Це свято запроваджене з урахуванням великої ролі підприємництва і приватної ініціативи у вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. 
Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства. В вашому активі - масштабні й актуальні програми і проекти, новітні  ініціативи та підходи, ви енергійні, сміливі і підприємливі люди, які не тільки створюють власну справу та беруть на себе відповідальність за добробут своєї сім'ї та вагомий внесок для ЗСУ та підтримку для воїнів-захисників нашої громадиі не тільки.  Усе це здобуло вам заслужене визнання, повагу та авторитет.
Шановні підприємці! У цей чудовий день прийміть побажання міцного здоров’я і сімейного благополуччя! Нехай усі ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим! Нехай доля завжди посміхається, а партнери ніколи не підводять! Нехай ваша плідна праця завжди буде запорукою добробуту ваших рідних! Бажаємо вам подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України, щастя і благополуччя в особистому житті!
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь