A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Проект «Правова допомога особам без громадянства»

Дата: 04.05.2023 08:55
Кількість переглядів: 213

Фонд є одним із лідерів правозахисного руху в Україні, надає допомогу людям у сфері захисту прав ВПО, біженців та осіб без громадянства.

Проект «Правова допомога особам без громадянства» Благодійного фонду «Право на захист» впроваджується з червня 2017 року за підтримки УВКБ ООН. Юристи, адвокати та аналітики надають правову допомогу в рамках даного проекту надають допомогу:

апатридам — особам, які не визнаються громадянами жодною країною у світі та не мають документа, що посвідчує особу;

особам без документів, які взагалі не отримували документів, що ідентифікують особу або їх втратили;

особам, що мали або мають паспорти СРСР та не здійснили їх заміну на паспорти України; особам, що є громадянами України, які виїхали з непідконтрольної території та втратили документи; дітям, народженим у батьків, які не мають документів, у тому числі тим дітям, які досягли повноліття.

Фонд також працює над покращенням законодавства та наявних практик щодо осіб без громадянства та особам, які перебувають під ризиком безгромадянства, допомагає їм підтвердити або набути громадянство та оформити паспорт. Експерти Фонду залучені до викладання семінарів із питань захисту апатридів для адвокатів та посадовців.

Галузь надання правової допомоги особам без громадянства та особам, які знаходяться під ризиком безгромадянства має декілька опорних пунктів по всій Україні, а також представлена контактними особами.

Будемо вдячні за Ваше сприяння у розвитку співпраці з БФ «Право на захист» та Вашої громади. У разі звернення до Вас осіб без громадянства, які потребують допомоги, або Ви знаєте, що у Вашій громаді проживають такі особи, просимо надати відомості про них на електронну адресу sta@r2p.org.ua та/або передати їм безпосередньо наші контактні дані.

Також інформуємо Вас про те, що контактним представником проекту «Правова допомога особам без громадянства» у Чернівецькій області є адвокат Фунжий Костянтин Олександрович, тел. +380501929486, електронна пошта k.funzhyi@r2p.org.ua.

Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» вкотре засвідчує свою відкритість до співпраці в питаннях, які стосуються забезпечення прав осіб вразливих категорій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь