Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Семінар для підприємців та роботодавців «Нові виробничі технології для підвищення продовольчої безпеки» в рамках проєкту Міжнародної організації праці (МОП) та Об’єднання організацій роботодавців України (ООРУ) 22 лютого 2023 року (середа); 12.00 го

Дата: 15.02.2023 08:52
Кількість переглядів: 207

Фото без опису

Проект станом на 13.02.2023р.

Програма семінару

«Нові виробничі технології для підвищення продовольчої безпеки»

в рамках проєкту Міжнародної організації праці (МОП) та Об’єднання організацій роботодавців України (ООРУ)

22 лютого 2023 року (середа); 12.00; Платформа: ZOOM

 

Реєстрація - https://forms.gle/DpU392GUeCSST6QG6

Робочі мови: українська, англійська, забезпечується синхронний переклад

 

11.50 – 12.00

Приєднання учасників

12.00 – 12.10

Відкриття семінару.

Вітальні слова:

Кінах Анатолій Кирилович, Голова Об’єднання організацій роботодавців України (ООРУ)

12.10 – 12.45

Стан, проблеми та перспективи забезпечення продовольчої безпеки України

 

Козаченко Леонід Петрович, Президент Аграрної конфедерації України

 

Питання та відповіді

12.45 – 13.05

Фінляндія – країна номер один за Глобальним індексом продовольчої безпеки

 

Міністерство сільського та лісового господарства Фінляндії

 

Питання та відповіді

13.05 – 13.40

Збалансоване природокористування та відновлення довкілля в системі забезпечення  продовольчої безпеки

 

Хвесик Михайло Артемович, Інститут економіки природокористування та сталого розвитку НАН України,

Доктор економічних наук, професор, академік НАН України, заслужений діяч науки і техніки України

 

Питання та відповіді

13.40 – 14.15

Системи поширення знань та інновацій для переходу до високотехнологічного сільського господарства

 

Корінець Роман Ярославович, Директор Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України, Кандидат економічних наук, Заступник голови Комітету підприємців АПК при Торгово-промисловій палаті України.

 

Питання та відповіді

14.15 – 14.50

Технологія сублімування продукції як метод отримання доданої вартості в харчовій промисловості України

 

Інститут технічної теплофізики України

 

Питання та відповіді

14.50 – 15.25

Технологія повної переробки конопляної сировини як приклад сталого підходу у сільському господарстві

 

15.25 – 16.00

Дискусія, заключні слова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь