A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

Субсидії та пільги виплачує Пенсійний фонд України

Дата: 24.10.2022 15:25
Кількість переглядів: 140

 

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 16 вересня 2022 року № 1041 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України» функції адміністрування житлових субсидій та пільг передаються Пенсійному фонду України.

У жовтні 2022 року Пенсійним фондом України здійснено виплату призначених органами соціального захисту населення житлових субсидій та пільг. Виплати  проведено для усіх одержувачів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу, незалежно від того, чи є субсидіант або пільговик пенсіонером, чи ні.

Порядок звернення за призначенням субсидій та пільг і механізм їх призначення до 1 грудня 2022 року не зміниться. Необхідну інформацію для таких виплат Пенсійний фонду отримає у електронному форматі.

Заяви для призначення субсидій з 1 грудня 2022 року прийматимуть органи Пенсійного фонду України, які працюють за принципом екстериторіальності, у тому числі в разі надсилання їх поштою або в електронній формі (через вебпортал електронних послуг Пенсійного фонду України, мобільний додаток «Пенсійний фонд», засобами Порталу Дія) незалежно від місця проживання.

Також заяви та пакети документів для призначення субсидії  прийматимуть у сільських, селищних, міських радах територіальних громад або військових адміністрацій та ЦНАПах за зареєстрованим/задекларованим місцем проживання. Громадяни, які орендують житло, внутрішньо переміщені особи подаватимуть документи за фактичним місцем проживання.

 

 

Головне управління
 Пенсійного фонду України
 в Тернопільській області

 

24.10.2022

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь