A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іване-Пустенська громада
Тернопільська область, Чортківський район

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНИХ ПОСАД КЕРІВНИКІВ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ ІВАНЕ-ПУСТЕНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

Дата: 23.04.2021 14:53
Кількість переглядів: 2571

       Іване-Пустенська сільська  рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад керівників Гермаківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Пилипченської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.
    Конкурс проводиться відповідно до   Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників комунальних підприємств, установ, закладів Іване-Пустенської сільської ради Тернопільської області, затвердженого рішенням V сесії Іване-Пустенської сільської  ради VIII скликання від 05 березня 2021 року № 115  .    

    Повна назва навчальних  закладів: Гермаківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів., Пилипченська загальноосвітня школа І-І ступенів.

        Скорочена назва: Гермаківська ЗОШ І-ІІІ ст., Пилипченська ЗОШ І-ІІ ст.
          Місцезнаходження навчальних  закладів:        

       Україна, Тернопільська область,  с.Гермаківка, вул. Митяжкіна, 24, 48742.

        Україна, Тернопільська область, с.Пилипче, вул.Центральна, 256,  48746.

 Найменування посади: директор Гермаківської загальноосвітьої школи І-ІІІ ступенів, директор Пилипченської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів.

       Умови оплати праці:  Посадовий оклад встановлюється  відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2002 № 1298 «Про оплату праці працівників на основі Єдиної тарифної сітки розрядів і коефіцієнтів з оплати праці працівників установ, закладів та організацій окремих галузей бюджетної сфери»; наказу МОН від 26.09.2005 № 557 «Про впорядкування умов оплати праці та затвердження схем тарифних розрядів працівників навчальних закладів, установ освіти та наукових установ.

    Призначення керівника закладу освіти здійснюється засновником – Іване-Пустенською сільською  радою (далі – засновник) за результатами конкурсного відбору, що проводиться відповідно до Положення про порядок призначення та звільнення з посад керівників комунальних підприємств, установ, закладів Іване-Пустенської сільської ради Тернопільської області, затвердженого рішенням V сесії Іване-Пустенської сільської  ради VIII скликання від 05 березня 2021 року № 115, та на підставі розпорядження сільського голови  про призначення керівника, шляхом укладення контракту.
          Керівником закладу освіти може бути особа, яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою та має вищу педагогічну освіту на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.
         Для участі у конкурсі кандидат у визначений термін подає такі документи:

1) заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних»;

2) автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);

3)   копія паспорта громадянина України;

4) копію документа про вищу освіту не нижче освітнього ступеня магістра (спеціаліста);

5)документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

6) копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;

7) довідку про відсутність судимості;

8) довідку про проходження попереднього(періодичного) психіатричного огляду;

9) мотиваційний лист, складений у довільній формі.

      Особа може подавати інші документи та інформацію про себе щодо освіти, досвіду роботи, професійного рівня, моральних якостей тощо.                                   
     Оригінали паспорту, ідентифікаційного коду та диплому про освіту пред’являються кандидатами при поданні документів.
    Особа, яка подає документи, несе персональну
відповідальність за достовірність поданих документів та інформації.

     Уповноважена особа приймає документи за описом, копію якого надає особі, яка їх подає.

     Особи, які не відповідають кваліфікаційним вимогам, а також ті, які не подали повного пакету документів, до конкурсного відбору не допускаються. Визначені у цьому пункті документи кандидат подає особисто (або подає уповноважена згідно з довіреністю особа) до конкурсної комісії протягом  30 днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.

        Кінцевий термін подання документів: 23 травня 2021 року.
     Місце подання документів: 48748, с. Іване-Пусте, вул.Шевченка,65, відділ освіти, сім?ї, молоді, спорту, культури та туризму виконавчого комітету Іване-Пустенської сільської ради,    ІІ поверх.

   Дата, місце початку проведення конкурсного відбору керівника Гермаківської ЗОШ І-ІІІ ступенів: 31  травня 2021 року о 10 год, с.Іване-Пусте, вул.Шевченка,65, відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму, ІІ поверх.

       Дата, місце початку проведення конкурсного відбору керівника Пилипченської ЗОШ І-ІІ ступенів: 01 червня 2021 року о 10 год, с.Іване-Пусте, вул.Шевченка,65, відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму, ІІ поверх.      

      Етапи проведення конкурсного відбору:

1. Прийняття рішення про проведення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії;

2. Оприлюднення оголошення про проведення конкурсу;

3. Прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі;

4. Перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам;

 5. Допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі;

6. Ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу;

7. Проведення конкурсного відбору здійснюється у три етапи: 1) перевірка знань законодавства у сфері освіти у письмовій формі (30 хв.); 2) вирішення ситуаційного завдання (20хв.); 3) презентація розвитку закладу освіти (10хв.)

8.  Визначення переможця конкурсу;

9. Оприлюднення результатів конкурсу.

Особа, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: ВІВЧАР Тетяна Ярославівна, т.в.о начальника відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму виконавчого комітету Іване-Пустенської сільської ради, тел. 0976346988,

e-mail: osvita.ivane@gmail.com

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь